Добивате 88 Поени!

Hola Конвертибилна проодувалка со активности

Опис

Наменето за користење од 9 + месеци

Конвертибилната музичка проодувалка – активити табла е мултинаменски производ кој му
овозможува на вашето најмило преку многу забава лесно да го започне и усоврши станувањето на
нозе, развојот на мускулатурата, а со тоа и да совлада побрзо проодување. Исто така ја усовршува
кординацијата и помага за развојот на грубите моторички вештини.
Може да се користи од 9 месечна возраст и на 3 начини:
-како табла за цртање и пишување,
-музичка проодувалка
-активити табла за учење.
Кога детето ја бутка проодувалката продуцира забавна музика и интересни звучни ефекти и има
вграден сензор за движење.
Има стабилна триаголна структура што ја прави лесна и безбедна за користење како проодувалка.

Димензии на производот: 35 x 37 x 41.8 cm

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки со вредност над 1500.00 денари. За сите пратки под износот од 1500.00 денари се наплаќа
130.00 денари за износ до 1000.00 денари, и 180.00 денари за износ до 1499.00 денари.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X