Добивате 140 Поени!

Hola Музичко едукативно пијано

Опис

Се користи од 36 месеци +

Со помош на ова електронско музичко пијано кое е впрочем вистинско пијано малечките многу лесно ќе научат да свират на пијано преку многу забава, смеа и уживање. Едноставно и лесно за користење со што ќе му овозможи максимално уживање на детето. Има 2 начина на можност за свирење и 3 различни обуки и насоки за учење на свирење и 4 придружувачки звучни стилови. Поседува 8 инструментални звуци, 8 музички стилови и 22 песни за вежбање. Поседува високо стимулирачка електронска табла, вклучен микрофон на кој може да се испеат прекрасни песни и со вклучена можност за снимање на сето свирење и пеење. Фигурите вклучени на електронската табла: зајчето, патката и желката имаа свои активности како: танцување со рацете и пеење, удирање на тапани и непрекинато нивно танцување. Со вклучен звучник.

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки со вредност над 1500.00 денари. За сите пратки под износот од 1500.00 денари се наплаќа
130.00 денари за износ до 1000.00 денари, и 180.00 денари за износ до 1499.00 денари.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X