Добивате 20 Поени!

Safety 1st автоматска EC ноќна ламба арктик

Опис

Со помош на Safety 1st автоматската EC ноќна ламба, додадете корисно и долготрајно светло во секоја просторија. Таа самата се вклучува во темнина, а кога во собата е светло, автоматски самата се исклучува. Ноќната ламба не се загрева, па поради тоа е безбедна за употреба и во бебешката соба.

Има многу мала потрошувачка ( 0,4 W) и трае до 50 000 часа

Димензии на производот: 8 x 7 x 8 cm

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки со вредност над 1500.00 денари. За сите пратки под износот од 1500.00 денари се наплаќа
130.00 денари за износ до 1000.00 денари, и 180.00 денари за износ до 1499.00 денари.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X