Добивате 186 Поени!

Safety 1st Камино 3во1 – Сиво

Опис

Mултифункционалниот Камино ( 3 во 1) e ДУБАК, Статичен ЏАМПЕР и ПРООДУВАЛКА!

Вашето дете може максимално да го искористи Камино и тоа од 6 месеци до 36 месеци, како дубак и џампер (од 6 – 18 месеци) и како проодувалка (од 12 – 36 месеци).

Мултифункционалниот Камино на францускиот бренд Safety 1st се подесува во три висини, согласно растот на Вашето дете и е опремен со електронска табла со разновидни шарени интерактивни играчки кои репродуцираат светла и музика обезбедувајќи забава за Вашето дете и никогаш да не му биде здодевно. Ги стимулира сетилата и координацијата на бебето. Електронската табла лесно се отстранува и може поедничено да се користи само како играчка за забава.

Камино има уште една извонредна безбедносна карактеристика: Самиот се закочува кога Вашето дете сака да се симне по скалите, не дозволувајќи го тоа!

За брзо и безбедно проодување на Вашето бебе Камино е Вашиот најдобар избор.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

* максимум тежина: 12 кг.

* димензии: подесива висина 40-45 cm x 61 x 75 cm

* тежина: 5,8 кг.

* дубак, џампер & проодувалка

* подесив во 3 висини

* вклучена електронска табла со играчки која лесно се отстранува

* работи со AA батерии (не се вклучени)

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки со вредност над 1500.00 денари. За сите пратки под износот од 1500.00 денари се наплаќа
130.00 денари за износ до 1000.00 денари, и 180.00 денари за износ до 1499.00 денари.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X