Добивате 70 Поени!

Tiny Love Подлога за играње Sunny Day

Опис

Подлога за играње која се користи од 0+ месеци

– Висечки играчки, активности и музика кои го поттикнуваат развојот на детето

– Разнобојни играчки кои го поттикнуваат развојот на видот кај детето

– Повеќе текстури и материјали кои помагаат во развој на сетилото за допир

– Играчки кои се преместуваат и се отстрануваат

Се користи од 0+ месеци

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки со вредност над 1500.00 денари. За сите пратки под износот од 1500.00 денари се наплаќа
130.00 денари за износ до 1000.00 денари, и 180.00 денари за износ до 1499.00 денари.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X