Добивате 80 Поени!

Tiny Love magic night Polar Wonders играчка за на кревет и прожектор

Опис

Наменето за користење од 0м+

3 во 1 музички проектор кој го следи растот на вашето дете и на многу лесен начин се трансформира од волшебен проектор во музичка кутија, а може да се користи и како ноќна ламба.

Репродуцира до 30 минути континуирана музика, поделена во 3 категории, со по 9 мелодии

Димензии на производот: 28 x 28 x 53 цм

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки со вредност над 1500.00 денари. За сите пратки под износот од 1500.00 денари се наплаќа
130.00 денари за износ до 1000.00 денари, и 180.00 денари за износ до 1499.00 денари.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X