Постоечки клиенти

Доколку веќе сте купувале со нас и имате наша VIB картичка или сте премиум клиент, пополнете ја оваа форма со цел да Ви креираме сметка и притоа да ви ги доделиме вашите поени.
Ќе добиете известување на вашата е-маил адреса.

 

Бројот од вашата картичка. Доколку не го знаете, внесете го вашиот телефонски број

Корисничка сметка ќе ви биде креирана со оваа е-маил адреса


X