VIB Loyalty

Аплицирајте за лојалти програмата и собирaјте поени. Вредноста на еден поен е еден денар.

Поените односно денарите може да ги користите при следното купување online – или пак следниот ден во било која наша продавница.

Со купување на производи во вредност од 30.000 денари на една сметка, станувате наш Платинум член. Платинум членовите уживаат секогаш дополнителни 5% попуст, се до максимални 25% попуст. Доколку одреден производ е намален на 10% платинум членовите добиваат 15%. Кога одреден производ ни е намален на 25% попуст, тогаш и платинум членовите добиваат 25%. Секако со секое купување се добиваат поени, па така и кога ги користите Вашите стекнати поени.

Со самото регистрирање на нашата Веб страна станувате лојалти корисник.

При секое купување во нашите продавници кажувајте го Вашиот број или пак email-от со кои се имате регистрирано за лојалти програмата за да добивате поени.

Ве очекуваме на највозбудливиот шопинг!


X