За нас

Мисија

BEBE HOME пред се е компанија основана од родители кои своето искуство сакаат да го пренесат на идните мајки и татковици.
На нашиот пазар долго време неможеше да се најде иновативен или модерен производ.

Сите производи кои беа достапни до сега се застарени модели, со традиционални дизајни и низок квалитет.

Нашата примарна цел е да ги понудиме последните иновативни производи од најдобрите светски брендови, и тоа веднаш по глобалната промоција! Исто така водиме особено грижа да понудиме исклучително квалитетни производи кои се во согласност со највисоките критериуми на ЕУ.

Слатки нешта за слатки мали дечиња – Lovely little things for lovely little people

 


X