Блог

Потенцијални ризици при користење на седишта за автомобил со преден штитник!

Bebe Home СОВЕТУВА: Потенцијални ризици при користење на седишта за автомобил со преден штитник! Maxi-Cosi – глобален бренд и лидер во индустријата за седишта за автомобил посветено ја следи работата и препораките на GRSP (Глобално партнерство за заштита на патиштата) група составена од 70 експерти кои работат исклучиво на подобрување на пасивните мерки за безбедност

Погледни повеќе

X