Добивате 70 Поени!

Safety 1st backpack Ранец БлекЧикСив

Опис

Ранецот/Торба за пелени на Safety 1st е идеален за родители кои сакаат практичност. Во ранецот е вклучено: непропустлива подлога за пресоблекување, лесно отстранлива термо торба за шишиња, кутија за влажни марамици и торба за цуцли. Благодарение на 17те различни делови/џепови за складирање има и повеќе од потребен простор за складирање и максимална организација. Ранецот/Торба за пелени има обложени и прилагодливи рачки, задниот дел е обложен со 3д мрежа што овозможува воздушна циркулација и спречува потење.
Димензии: 31 x 20.5 x 42.5 cm

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки со вредност над 1500.00 денари. За сите пратки под износот од 1500.00 денари се наплаќа
130.00 денари за износ до 1000.00 денари, и 180.00 денари за износ до 1499.00 денари.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X