10% попуст Добивате 20 Поени!

Bebe Confort Дигитален Термометар/Хигрометар

Достапност

Он-лајн
City Mall
Аеродром

2 на залиха

Опис

Хигрометарски термометар, погоден за употреба од раѓање.Ја мери температурата и влажноста на околината во детската соба.

Дигитален термометар: брзо и точно отчитување на температурата.Хигрометарски термометар со 3 режими на инсталација: монтажа на ѕид, магнетна или самостојна употреба

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки над 300 денари.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку некоја од овластиените фирми за достава во Р.Македонија во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X