Добивате 18 Поени!

Safety 1st дигитален термометар за вода Жапче

Достапност

Он-лајн
City Mall
Аеродром
Струга

13 на залиха

Опис

Дигитален термометар за во вода

– Лесно и брзо мерење на температурата на водата

– Екранот предупредува кога е под 32 или над 43 степени,за да знаете дали е водата премногу ладна или жешка за бањање на детето

– Исто така може да се користи и како играчка за во кад

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X