Добивате 6 Поени!

Safety 1st Огледало за дете за во кола

Достапност

Он-лајн
City Mall
Аеродром
Струга

9 на залиха

Опис

  • огледало за да се гледа и внимава на детето додека возите
  • лесно прицврстување на предното или задното стакло
  • при седење на детето во седиште што гледа спрема правецот на движење огледалото се поставува на предното стакло
  • при седење на детето во седиште што гледа обратно од правецот на движење огледалото се приврстува на задното стакло и го гледате и следите детето преку ретровизорот во автомобилот

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X