Добивате 20 Поени!

Safety 1st огледало за задно седиште

Достапност

Он-лајн
City Mall
Аеродром
Струга

5 на залиха

Опис

  • лесна и брза монтажа на задното седиште
  • не го попречува погледот кон назад
  • практично за постојана интеракција со детето

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X