Добивате 6 Поени!

Safety 1st Термометар за вода Риба

Достапност

Он-лајн
City Mall
Аеродром
Струга

13 на залиха

Опис

Капењето мора да биде интересно!

Одберете термометарот со форма на риба овозможува интеракција на детето додека внимавате на температурата на водата. Изработен од материјали што не содржат BPA.

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X