Добивате 10 Поени!

Thermobaby Нокширче Фани Целадон

Достапност

Он-лајн
City Mall
Аеродром
Струга

8 на залиха

Опис

Нокширот Фани на Thermobaby има анатомско седиште со наслон. Вашето дете ќе седи стабилно и ќе се чувствува безбедно, благодарение на широките ногарки кои стабилно лежат на подот.

Карактеристики:

– Погодно од 18 месеци

– Анатомско седиште со наслон

– Фиксен Splash Guard

Димензии: 31 x 22 x 31 cm
Тежина: 299 gr

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X