Добивате 16 Поени!

VIB штитиник за седиште за автомобил

Достапност

Он-лајн
City Mall
Аеродром
Струга

145 на залиха

Опис

Заштитете го седиштето во Вашиот автомобил.

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 072 250011.

X